Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Åkgräsklippare

Published on April 26, 2012, by in Åkgrasklippare.

Åkgräsklippare

Med en rejäl och effektiv åkgräsklippare går det inte bara snabbt och enkelt att klippa gräsmattan, det blir roligt också!

Om du har en stor gräsmatta underlättas trädgårdsarbetet betydligt av att du investerar i en åkgräsklippare. När det gäller åkgräsklippare så passar dom bäst till plana gräsmattor, eller tomter med en svagare sluttning. Det finns en mängd olika modeller av trädgårdstraktorer på marknaden med ett flertal olika tillval och inställningar.

Till exempel kan du investera i en åkgräsklippare med strålkastare som tänds automatiskt när skymningen kommer. På så sätt behöver du inte ta hänsyn till dagsljuset när du klipper din gräsmatta. Ett annat alternativ är att du väljer en modell där du kan justera vilken höjd gräset ska klippas i från förarsätet vilket underlättar klippningen ännu mer.

Det finns även åkgräsklippare där du kan välja att växla mellan att samla upp det klippta gräset i en uppsamlare och att använda ett mulchingkit. Mulchingkitet sprider det klippta gräset jämnt över gräsmattan så att det blir till en naturlig gödning för din trädgård.

Comments Off.
Home Åkgrasklippare Åkgräsklippare